SZÁLLÍTÁS:

Amennyiben a webáruházunk vásárlója kíván lenni, kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, amely szabályozza a Vásárlók és az Eladó jogait és kötelezettségeit, a Felek között létrejött adásvételi szerződés jogszabályban előírt követelményeinek megfelelően. 

Alkoholtartalmú italt kizárólat 18 év feletti személyeknek értékesítünk.

Szállítási módok, díjak:
– Személyes átvétel a Szeb&Ko szentesi telephelyén: ingyenes
– 20.000 Ft feletti vásárlás esetén: ingyenes
– ORSZÁGOS kiszállítás (GLS futárszolgálattal): 1.790 ft

A 685/2023. (XII. 29.) Korm. rendelet értelmében minden webáruháznak, amely a fogyasztók felé értékesít, biztosítania kell az MPL által nyújtott postai szolgáltatás igénybevételének lehetőségét.
Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.
 

Az árak bruttóban értendők és a 27%-os Áfát tartalmazzák!

Házhoz szállítás, információk

Szállítási cím megadása: PONTOS POSTAI CÍMZÉST ADJON MEG (irányítószám, város, utca, házszám, lépcsőház, emelet, ajtó) Kérjük, tüntesse fel nevét a postaládáján és a kapucsengőjén! Amennyiben hiányos a cím vagy a futár nem találja meg a címzettet, a futár nem kézbesíti a csomagot, hanem azt visszaküldi a feladónak. Ön az adatainál két címet is megadhat, de megrendeléskor ki kell választania a szállítási címet. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, ha Ön más címre rendelte a csomagját, mint amilyen számlázási címet szeretne a számláján. Ebben az esetben a számlát a számlázási címre állítjuk ki, a csomagot pedig a szállítási címre postázzuk.

A GLS Futárszolgálattal csomagod biztonságban eljut Önhöz elkerülve a termékek sérülését, törését.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítás a megrendeléstől számított ideje igen változó lehet, a raktárkészlet függvényében (1-3 munkanap). 

FIZETÉS:

A megrendelt termék fizetésének módja

  • Banki átutalás:  

Az utaláshoz szükséges adatok:

Összeg: (rendelésed összértéke) Ft

Bank neve: Raiffeisen Bank Zrt.

Számlaszám: 2066007-00134039-00100007

Kedvezményezett neve: Pomarium Kft.

Közlemény: Rendelés azonosítód

Kérem az oldal által megadott összeget a fent szerelő bank számlaszámra utalja  el, a  megjegyzésben szerepeljen rendelésazonosító szám.  Amint az összeg megjelenik a számlánkon a terméket az általunk megbízott GLS Futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, és fizetés nélkül megkapja.

  • Utánvét készépnzben: A terméket az általunk megbízott GLS Futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj (bruttó 399 Ft.) még hozzáadódik. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza, illetve e-mailben is elküldjük Önnek. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
  • Felhívjuk figyelmét hogy utánvétes fizetésnél CSAK készpénzel tud fizetni, bankkártyát NEM tudunk elfogadni!
  • Online bankkártyás fizetés

Vásárlóink választhatják az online bankkártyás fizetést, mely a leggyorsabb és leghatékonyabb fizetési mód.

Webáruházunk, a Budapest Bank által alkalmazott Stripe fizetési rendszert fizetési rendszert használja, mely biztonságos fizetést biztosít vásárlóink számára. Az online felületen Mastercard, Maestro és Visa kártyáját is tudja használni.

A fizetési folyamat két lépésből áll. Weblapunk a vásárlót a fizetési oldalra irányítja, átadva a kosárra és a fizetéssel kapcsolatos információkat. Ezen az oldalon megadja kártyaadatait: kártyabirtokos neve, kártyaszám, lejárati dátum, CVC-ellenörző kód. Második lépésként a rendszer fizetési bizonylatot küld e-mailben a sikeres tranzakcióról. Sikertelen tranzakció esetén hiba üzenet jelenik meg a felületen, kérjük, a feltüntetett információ alapján indítsa újra fizetését vagy vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítan