Tanári pályától a pálinkafőzésig
Az egyik drámais osztály osztályfőnöke voltam, és Pistit hívtuk el kísérőnek egy kirándulásunkra a Balaton partjára. Az egyik nap eléggé beszorított bennünket az időjárás és az esti beszélgetés mellett egymás pálinkáit kóstolgattuk. Akkor fogalmazódott meg bennünk, hogy milyen jó lenne az iskola mellett pálinkafőzéssel, gyümölcsfeldolgozással foglalkozni.
Az elhatározásunk elég komoly lett, elkezdtük feltérképezni a lehetőségeket az üzem megvalósításához. Rövid időn belül beláttuk, hogy ezt önerőből nem tudjuk megvalósítani, így olyan befektetőt kerestünk, aki fantáziát lát a tervünkben. Miután ez sikerült, megnyitottuk az üzemünket és a Szeb&Ko Pálinkaházat, ahol almalevet gyártunk, cidert készítünk és pálinkafőzéssel foglalkozunk 100%-ban természetes alapanyagokból a legmodernebb gyümölcsfeldolgozó, borászati és pálinkafőző eljárásokkal.